80 g blødt smør
50 g sukker
1 æg
2 dl yoghurt
300 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
Æg til pensling
25 g soltørret tranebær
25 g hasselnøddekerner
1 spsk. perlesukker
Rør smør og sukker godt og rør ægget i. Tilsæt yoghurt, mel og bagepulver og ælt dejen godt sammen. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse og skær 10 kongekroner ud af dejen. Pensl med sammenpisket æg og dekorer med tranebær, nødder og perlesukker. Bag kronerne ved 175° varmluft i 10 min. til de er gyldne.
Se flere opskrifter her
Hej Kristina,
SvarSletSuper skøn blog med skønne opskrifter. Har benytte med af flere af dem og er nu blevet fast læser. Jeg har i skrivende stund givet dig en blog award som tak for dejlige opskrifter :o)
Kig evt. forbi min blog.
Ha' en herlig maduge :o)
Mvh Tine
Hej Trine
SletTusinde tak, det betyder rigtig meget at få tilbagemeldinger på det man laver som blogger!
jeg har været indeog kigge på dig blog og ikke mindst dine fine kager <3
For et par dage siden fik jeg min første blog award og det er en super fin måde at anerkende hinanden og gøre opmærksom på spændende blogs, men jeg vælger at næve dig i mit tidligere indlæg "blog award", da det er så kort tid siden jeg fik den sidste!
må pennen være med dig
Kristina