Karrysuppe med fiskespid


Foto: Carina Krüger
2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
1 pastinak i tern
2 gulerødder i tern
1 tsk. rød karrypasta
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
1 ds. kokosmælk
200 g torskefilet
150 g tigerrejer
1 citron
Salt og peber

Hak hvidløg og chili groft og svits dem i olien. Tilsæt pastinak, gulerødder og karrypasta og lad det svitse med i 2 min. Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min. Skær torskekødet i små tern, skyl tigerrejerne og skær citronen i skiver. Sæt fisk, rejer og citron på 6 spid og steg dem på en grillpande i 3 min på hver side. Purér suppen med en stavblender og smag den til med salt og peber. Server suppen med spiddene og evt. groft flutes.

Se flere opskrifter
her

Kommentarer