Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 20. februar 2012

Karrysuppe med fiskespid


Foto: Carina Krüger
2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
1 pastinak i tern
2 gulerødder i tern
1 tsk. rød karrypasta
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
1 ds. kokosmælk
200 g torskefilet
150 g tigerrejer
1 citron
Salt og peber

Hak hvidløg og chili groft og svits dem i olien. Tilsæt pastinak, gulerødder og karrypasta og lad det svitse med i 2 min. Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min. Skær torskekødet i små tern, skyl tigerrejerne og skær citronen i skiver. Sæt fisk, rejer og citron på 6 spid og steg dem på en grillpande i 3 min på hver side. Purér suppen med en stavblender og smag den til med salt og peber. Server suppen med spiddene og evt. groft flutes.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...