Frikadellesnegle

Et godt alternativ til pølsehorn

Foto: wichmann+bendtsen Photography

25 g gær
3 1/2 dl mælk
1 spsk. olie
1 tsk. salt
250 g grahamsmel
250 g hvedemel
400 g hakket kalv og flæsk
1 dl hvedemel
1 æg
2 dl mælk
1/2 revet løg
1 fed hakket hvidløg
1 hakket chili
1 1/2 tsk. salt
1/2 tsk. peber
æg til pensling

Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning i ca. 1/2 time. Bland kødet med mel, æg, mælk, løg, hvidløg, chili, salt og peber og rør farsen til en lind masse. Rul dejen til en firkant på ca. 45 x 45 cm. Fordel farsen på dejen og rul den sammen som en roulade. Skær rouladen 2 cm tykke skiver, læg dem på en bageplade og pensl dem med æg. Bag sneglene midterst i ovnen ved 175˚ i 20 min.    

Kommentarer