Gå videre til hovedindholdet
Forårssalat med røget torskerogn
|
Foto; Jette Vesterager |
En skøn salat, der varsler forårets komme, skal helst nydes, mens solen titter frem
150 g røget torskerogn
1 bdt. radiser
1 bdt. forårsløg
2 æbler
75 g babyspinat
1 spsk. limesaft
2 tsk. honning
1 spsk. grov fiskesennep
1 knsp. peber
2 spsk. stenbiderrogn
Skær torskerognen i mundrette bidder. Rens radiser og forårsløg, skær forårsløgene i skiver og æblerne i tern. Skyl spinaten og lad den afdryppe i en sigte. Bland spinaten med radiser, forårsløg og æbletern. Rør limesaften med honning, sennep og peber og hæld den over salaten. Læg torskerognen over salaten, pynt med stenbiderrogn og server med ristede rugbrødsskiver.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar