Chokoladekiks med jordbærfyld



85 g blødt smør
150 g flormelis
1 æg
100 g mel
50 g kakao
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. jordbærmarmelade
½ tsk. rød madfarve
85 g blødt smør
300 g flormelis

Rør smør og flormelis sammen og pisk ægget i. Rør mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker i, saml dejen og stil den på køl i 60 min. Rul dejen ud i 2 mm’s tykkelse og stik 3 cm store kager ud med en udstikker. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir og stil dem i fryseren i 20 min. Bag kagerne ved 165° i 12 min. og lad dem afkøle helt. Purer jordbærmarmeladen gennem en sigte og rør den med smør og flormelis til ensartet fyld. Læg kagerne sammen to og to med jordbærfyldet og server.

Se flere opskrifter
her

Kommentarer

  1. Mums hvor både lyder og ser de gode ud. Dem skal jeg have prøvet :)

    Hilsen Ellen

    SvarSlet

Send en kommentar