Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 13. februar 2012

Blog Award
Jeg har fået min første blog award af Smølfine og det er jeg utrolig taknemlig for, for det betyder rigtig meget at få anerkendelse fra en med-madblogger, og især en jeg syntes har en interessant blog. Iskrivende stund har jeg modtaget endnu en fra Lykke og fra Tine (Kagedåsens Klumme). Det er altid rart at høre at der er andre der har en mening om det jeg laver her på bloggen, så ennu engang tak Smølfine og alle jer andre det gibver jer tid til at smide en kommentar her på bloggen.


Blogawarden er en god måde til selv at få øjnene op for og gøre andre opmærksomme på spændende blogs.

Med denne award følger der tre opgaver, nemlig;

1) Linke til award giveren samt vise awardbilledet

2) Give awarden videre til 5 andre bloggere med 100 eller færre læsere

3) Svare på de 5 nedenstående spørgsmål

1. Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge, fordi jeg gennem en tidliger klassekammerat blev opmærksom på hele bloguniverset og alle de muligheder det giver for at sprede madglæde...


2. Hvilke blogs følger du?

Det er hovedsagligt madblogs (og især kageblogs) som jeg syntes er spændende. For mig er det opskrifterne der er det interessante og naturligvis masser af lækre madbilleder. 


3. Favoritfarve(r)?

Grøn


4. Favoritfilm?

Jeg er opvokset i 80'erne, så det må naturligvis være Dirty dancing, selvom det er alt for længe siden jeg har set den sidst ;O) 


5. Hvilke lande drømmer du om, at besøge og hvorfor?

At rejse er at leve - så jeg gør hvad jeg kan for at leve mest muligt, men blandt de endnu ikke nået ønskedestinationer er; Island, Brasilien og Indien.


Jeg vil videregive denne blogaward til følgende blogs:

Camilla Lawes
Stine (chokoladesansen)
Saras madunivers
Dianas kager
Frk.Kræsen

2 kommentarer:

 1. Kære Kristina, Mange tak for din blog award som jeg er rigtig glad for :-) Da det er den 2. jeg får, inden for et par dage, vælger jeg blot at linke til dig også i den jeg allerede har posted. Tak for en inspirende blog, som jeg nyeder at følge med i.

  Kærligst Sara

  SvarSlet
 2. Tak Kristina
  ... for den fine anerkendelse! Som jeg også har skrevet mit svar på bloggen, er jeg glad for den positive opmærksomhed :-)

  Jeg har været en tur rundt på din blog og er især imponeret over dine flotte kager -mums!

  *ChokoladeStine

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...