Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 22. februar 2012

Bagels med røget fisk

1 røget makrel
1 bdt. purløg
1 spsk. kapers
1 spsk. citron
½ dl syrnet fløde
Salt og peber
50 g rucola
2 tomater
4 bagels

Befri makrellen for skind og ben. Klip purløgene og hak kapersene groft. Bland citronsaft og syrnet fløde med makrellen til en ensartet masse. Vend purløg og kapers i og smag til med salt og peber. Skyl rucola og tomater og skær tomaterne i skiver. Halvér de 4 bagels og fordel rucolaen på underne. Kom en god skefuld makrelsalat på hver, læg tomatskiverne og overne på.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...