Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 19. januar 2012

Rødløgskompot med æble

En syrligsød kompot, der er rigtig god både kold og varm
 
Foto: Carina Krüger
 
3 rødløg
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
1 spsk. rørsukker
½ dl balsamicoeddike
1 madæble (belle de boskoop)

Skær rødløget i skiver og hak hvidløget. Sauter løg og hvidløg i smørret, tilsæt sukker og lad det smelte helt. Tilsæt balsamicoen og lad løgene småsimre ved lav varme, til væden næsten er væk. Skræl æblet, fjern kernehuset og skær det i tynde både. Vend æblet i løgblandingen og lad dem simre med i 2 min. Server løgkompotten kold eller varm til ost, paté eller en god oksesteg.


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...