Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 28. januar 2012

Pasta med kylling og artiskokhjerter



200 g kyllingeinderfilet
1 spsk. olie
1 fed presset hvidløg
250 g frisk pasta (tagliatelle)
2 æg
1 dl syrnet fløde 9%
1 spsk. friskrevet parmesanost
½ tsk. friskkværnet peber
100 g kogte artiskokhjerter
1 spsk. soltørrede tomater i strimler

Skær kyllingen i mindre stykker og rist den let i olien sammen med hvidløget. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. og hæld vandet fra. Pisk æggene sammen med syrnet fløde, parmesanost og peber. Skær artiskokkerne i mindre stykker og vend dem i pastaen sammen med tomaterne og kyllingen. Hæld æggemassen over pastaen og varm langsomt op, mens der røres forsigtigt, til æggemassen begynder at tykne. Server med friskkværnet peber og godt brød.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...