Marokkansk inspireret kylling

Skøn ret med kyllingebryster og bulgur
Foto: Carina Krüger

4 kyllingebryster
2 spsk. harissa (peberfrugtpasta)
2 spsk. flydende honning
1 spsk. olivenolie
1 usprøjtet lime
1 tsk. salt
1 knsp. peber
300 g bulgur
5 dl hønsebouillon
2 spsk. olivenolie
8 cherrytomater
½ dl hakket persille
1 spsk. hakket koriander
1 spsk. hakket mynte

Bland harissa, honning, olivenolie, fintrevet limeskal, salt og peber og vend kyllingebrysterne deri. Lad dem trække i mindst 15 min. Kog bulguren i bouillonen i 8 min., pres saften af limefrugten og rør den i den lune bulgur sammen med olivenolie. Steg kyllingebrysterne ved middelhøj varme 8-10 min. på hver side, til de er netop gennemstegte. Halver tomaterne, hak krydderurterne og vend det i bulguren.

Se flere opskrifter her

Kommentarer