Kyllingesatay med peanutsovs


Foto: wichmann+bendtsen Photography
290 g kyllinge-inderfilet
1 tsk. garam masala (indisk blandingskrydderi)
1 tsk. salt
100 g glasnudler
1 forårsløg
1 gulerod
100 g sukkerærter
2 spsk. sød chilisauce
75 g peanuts
1 fed hvidløg
2 spsk. kold-presset rapsolie
1 spsk. rørsukker
½ dl vand
Saft og skal af 1 usprøjtet lime

Krydr kyllingefileterne med salt og garam masala. Træk hver filet på et bambusspid og læg dem på et stykke bagepapir. Steg spiddene i ovnen ved 225° i 15 min. Kog nudlerne i letsaltet vand i 4 min. og lad dem dryppe godt af. Skær forårsløg, gulerod og sukkerærter i tynde stave og bland dem med nudler og chilisauce. Blend peanuts med hvidløg, olie, sukker, vand, saft og skal fra limefrugten og server.

Se også opskriften på
stegte nudler med skinke

Kommentarer