Kyllingepirog



300 g kylling i tern
1 hakket løg
3 hakkede fed hvidløg
1 tsk. gurkemeje
1-2 finthakkede røde chilier
1 tsk. garam masala (indisk krydderi)
Saft fra 1 lime
500 g kogte kartofler
1 dl ærter
Salt og peber
25 g gær
1 dl lunkent vand
½ tsk. salt
½ dl olie
225 g mel

Brun kyllingekødet sammen med løg og hvidløg i lidt olie. Tilsæt krydderier, limesaft, kartofler i tern og ærter, lad fyldet varme igennem og smag til med salt og peber. Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt, olie og mel og ælt dejen godt sammen. Rul dejen ud i en cirkel på 1 cm tykkelse, kom kyllingefyldet på den ene halvdel af dejen og fold den anden over. Pres kanterne sammen, pensl med olie og bag piroggen ved 225° i 20 min. server med råkost.

Se også opskriften på
Bruschetta med courgetter

Kommentarer