Galette med skinke

Skønne franske madpandekager med lækker fyld
Foto: Jette M. Vesterager

40 g boghvedemel
15 g hvedemel
1 tsk. salt
1½ dl mælk
1 æg
Smør til stegning

4 æg
150 g kogt skinke i strimler
100 g revet ost
4 tomater i skiver
1 hovedsalat
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. citron
2 spsk. olivenolie
1 dl klippet purløg

Bland boghvedemel, mel og salt og pisk først mælk og så ægget i. Bag tynde pandekager i lidt smør på en stor stegepande over stærk varme, til de er lysebrune. Læg pandekagerne på en bageplade og hæld et sammenpisket æg ud på hver. Fordel skinke, ost og tomatskiver på pandekagerne og fold siderne indover, så de danner en firkant. Bag pandekagerne ved 200° i 7-8 min. Vend salaten i dijonsennep rørt med citron og olie. Server galetterne med salaten og purløg.
Se flere opskrifter her

Kommentarer