Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 19. januar 2012

Æbler i sweet chilisauce med vaniljeparfait

2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. flormelis
1 vaniljestang
2½ dl piskefløde
1 spsk. smør
2 faste æbler (f.eks. ingridmarie)
1 dl sweet chilisauce (f.eks. Blue Dragon)
½ dl hakket citronvebena (el. citronmelisse)

Pisk æggeblommerne luftige med flormelis og kornene fra vaniljestangen. Pisk fløden til skum og vend den i æggesnapsen, kom blandingen i en fryseegnet beholder og stil den i fryseren i mindst 4 timer. Fjern kernehuset og skær æblerne i tynde både. Sauter æblerne i smørret ved høj varme i 1 min., tilsæt chilisaucen og giv det yderligere et par min. Tag panden af varmen og vend citronvebenaen i. Server parfaiten som kugler med æblerne over.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...