Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 5. januar 2012

Bananbrød


Foto: Jette M. Vesterager

1 æg
2 spsk. sukker
½ dl olie
2 modne bananer
75 g mel
30 g havregryn
1 tsk. bagepulver
½ tsk. kardemomme

Pisk æg og sukker sammen i en skål og rør olien i. Mos bananerne og rør dem i æggemassen. Bland mel, havregryn, bagepulver og kardemomme og vend det i til en ensartet dej. Kom dejen på en lille slip let-pande og bag den ved lav varme i 15 min. Vend brødet, skru helt ned for varmen og lad brødet bage i yderligere 10 min. Tag brødet af varmen og server det lunt i skiver eller med koldt med smør på.

Se også opskriften på Banankage med rom og tranebær

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...