Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 9. december 2011

Littlest pet shop kage

Min søde lille niece havde fødselsdag og hun har længe snakket om at hun ønsker sig sin helt egen fødselsdags kage, så det skulle hun naturligvis have. Hun ville gerne have kage på selve dagen til uddeling i klassen og det skulle være noget med det helt store hit i hendes verden lige nu - Littlest pet shop.
Der var lagt i ovnen til endnu en udfordring, så jeg rodede i lille Karolines meget fyldte kasse med LPS og bortførte 3 eksemplarer, jeg mente var til at genskabe i sugarpaste og så var det ellers i gang. Det blev til 4 sjov figurer, et træ , en sø, græs og blomster i skønne farver.

Kagebundene en chokoladekage lagt sammen med en rød bærmousse og smurt op med en kakaosmørcreme og overtrukket og pyntet med sugarpaste.

Chokoladekagebunde:
150 g smør
450 g sukker
3 æg
75 g kakao
600 g hvedemel
3 tsk. natron
2 tsk vaniljesukker
7,5 dl yoghurt naturel
Smelt smørret og pisk det sammen med sukkeret. Pisk æggene i et ad gange og bland kakao, hvedemel, natron og vaniljesukker. Rør melblandingen i skiftevis med yoghurten og rør dejen glat. Kom dejen i en smurt form (34 cm i diameter). Bag kagen ved 180° i 45 min. til de er gennem bagte.


Kakaosmørcreme:
250 g blødt smør
2 spsk. kakao
300 g flormelis
Pisk smør, kakao og flormelis godt sammen til smørcremen bliver let og luftig.


Rød bærmousse:
6 bl husblas
250 g hindbær
75 g ribs
150 g sukker
1 stang vanilje
5 dl piskefløde
udblød husblasen i koldt vand og blend bær med sukker og vaniljekornene. Pisk fløden til skum og smelt husblasen. Pisk husblasen i bærrene og vend fløden i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...