400 g hakket kalkunkød
1 dl havregryn
1 æg
1½ dl mælk
1 revet løg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
½ tsk. allehånde
450 g rødkål
50 g hasselnødder
1 spsk. olivenolie
2 spsk. hindbæreddike
1 dl frosne hindbær
1 spsk. honning
Rør kødet med havregryn, æg, mælk, løg, salt, peber og allehånde til en lind fars. Form frikadeller af farsen og steg dem i lidt smør eller olie ved jævn varme, til de er gyldne og faste. Snit rødkålen i strimler og hak nødderne groft. Bland rødkål og nødder og sauter blandingen i olien i 5 min. Tilsæt eddike, hindbær og honning og lad det sautere videre et par min. Server dellerne med rødkålssalaten og smørristede aspargeskartofler.
Se også opskriften på Ribbenssteg med skysovs
Kommentarer
Send en kommentar