Kalkunfrikadeller med varm rødkålssalat


400 g hakket kalkunkød
1 dl havregryn
1 æg
1½ dl mælk
1 revet løg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
½ tsk. allehånde
450 g rødkål
50 g hasselnødder
1 spsk. olivenolie
2 spsk. hindbæreddike
1 dl frosne hindbær
1 spsk. honning

Rør kødet med havregryn, æg, mælk, løg, salt, peber og allehånde til en lind fars. Form frikadeller af farsen og steg dem i lidt smør eller olie ved jævn varme, til de er gyldne og faste. Snit rødkålen i strimler og hak nødderne groft. Bland rødkål og nødder og sauter blandingen i olien i 5 min. Tilsæt eddike, hindbær og honning og lad det sautere videre et par min. Server dellerne med rødkålssalaten og smørristede aspargeskartofler.

Se også opskriften på Ribbenssteg med skysovs

Kommentarer