Fiskesuppe med tomat og basilikumbrød


1 fennikel
1 spsk. olie
150 g mosede tomater
1 dl hvidvin
6 dl fiskebouillon
400 g fiskefilet
500 g blåmuslinger
2 spsk. hakket, bredbladet persille
1 flutes
2 fed hvidløg
1 dl basilikumblade
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. olivenolie
2 sardeller
2 tsk. limesaft

Skær flutet i skiver, rist dem let og blend hvidløg, basilikumblade, mayonnaise, olie, sardeller og limesaft til en jævn creme. Skær den rensede fennikel i tern og svits dem i olien et par min. Tilsæt tomater, vin og bouillon og lad det koge op. Skær fisken i mindre stykker, kom dem i suppen sammen med muslingerne og lad det koge under låg i 3 min. Smør basilikumcremen på brødskiverne og server dem sammen med suppe drysset med persille.

Se også opskriften på
Tomatsuppe med peberrodscreme

Kommentarer