Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 12. november 2011

Pistaciefirkanter


Foto: Carina Krüger
Solsikkeolie
400 g sukker
2/3 dl vand
125 g hakkede pistacienødder

Smør et stykke bagepapir med olie og læg det i et 22 x 33 cm ovnfast fad. Kog sukker og vand op over middelhøj varme og lad det koge i 10-12 min. uden at røre, til karamellen bliver gyden. Tilsæt nødderne og hæld det ud på bagepapiret og lad det køle i et par min., til det er fast, men stadig blødt. Løft bagepapiret med karamelpladen op på et skærebræt og skær det ud i firkanter med en skarp kniv.

Se også opskriften på
Tranebærbolde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...