Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 3. november 2011

Banancupcakes med kokosglasur



175 g mel
1½ tsk. bagepulver
80 g sukker
1½ dl mælk
1 æg
35 g smeltet smør
2 bananer

Kokosglasur
2 pasteuriserede æggehvider
150 g sukker
½ dl flydende glucose
1 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
75 g kokosmel
Sukkerblomster

Bland mel, bagepulver og sukker og pisk mælk, æg og smør sammen. Pisk mælkeblandingen i melet, mos bananerne og rør dem i dejen. Fordel dejen i 12 forme, bag dem ved 190° i 25 min. og lad dem afkøle.
Bland æggehvider, sukker, glucose, vaniljesukker og salt og pisk det sammen over vandbad, til sukkeret er smeltet (ca. 3 min.). Tag skålen af varmen og pisk i yderligere 5-7 min., til den danner faste toppe. Vend kokosmelet i, kom icingen på kagerne og pynt med sukkerblomster.


Se også opskriften på Chokolademuffins med jordbær

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...