2 store courgetter
2 løg
150 g bacon i tern
2 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater
1 spsk. tomatpuré
2 kviste timian
1 tsk. tabasco
2 spsk. cremefraiche
Sal og peber
6 tortillas (mexicanske pandekager)
50 g revet ost
Skær courgetter og løg i tern. Steg baconternene gyldne, tilsæt løg og hvidløg og lad den svitse med et par min. Tilsæt courgetter og tomater og lad dem svitse med ca. 2 min. Tilsæt timian, tomatpuré og tabasco og lad fyldet simre for svag varme i 5 min. Rør cremefraichen i og smag til med salt og peber. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 225° i 5 min., til osten er gylden. Server med coleslaw.
Se også opskriften på tundeller
Hej Kristina,
SvarSletSikke en fin blog du har. Super billeder og lækre opskrifter! glæder mig til at udforske den:)
Mvh
Mariam
hej Mariam
SvarSlettak for roserne, det er skønt at få tilbagemeldinger!
jeg må ind og se lidt nærmere på din blog også
gode tanker
Kristina