Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 5. oktober 2011

Små pærekager med mokkais

Lækkerier til gæsterne               
Foto: Carina Krüger

2½ dl piskefløde
2 tsk. frysetørret kaffe
1½ pasteuriseret
æggehvide
85 g sukker
2 pasteuriserede
æggeblommer

Kager
40 g blødt smør
45 g sukker
½ tsk. vaniljesukker
1 æg
40 g mel
30 g kokos
½ tsk. bagepulver
½ dl yoghurt
100 g pære
1 spsk. rørsukker
25 g ristet kokos

Rør kaffen ud i fløden og pisk den til skum. Pisk hviderne stive med 60 g af sukkeret og pisk resten af sukkeret med blommerne. Vend fløde og æggehvider i blommen og hæld iscremen i en fryseegnet beholder. Stil cremen i fryseren i mindst 4 timer, til den har sat sig. Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet og del æggene i blommer og hvider. Rør æggeblommerne i smørret et ad gangen og bland mel, kokos og bagepulver. Rør melblandingen i skiftevis med yoghurten, pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Kom dejen i 4 smurte portionsforme, fordel pærestykkerne over og drys med rørsukker. Bag kagerne ved 180° i 25 min. og servér dem med kugler af mokkais, drysset med ristet kokos.
Se også opskriften på Chokoladecheesecake

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...