Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 4. oktober 2011

Chokoladekage med blød creme og tørrede jordbær

200 g blødt smør
160 g muscavadosukker
80 g mørk chokolade
2 æg
1 spsk. frysetørret kaffe
1½ dl fløde
175 g mel
2 tsk. bagepulver
25 g kakao
4 spsk. mel
4 dl mælk
120 g rørsukker
1 vaniljestang
250 g blødt smør
200 g flormelis
½ dl tørret jordbærtern
Pisk smør og sukker luftigt, smelt chokoladen og pisk den i lidt ad gangen. Rør æggene i et ad gangen og derefter kaffe og fløde. Bland mel, bagepulver og kakao og vend det i dejen. Kom dejen i en smurt 25 x 35 cm bradepande, bag den ved 180° i 30 min. og lad den afkøle. Pisk melet ud i mælken og tilsæt sukker og korn fra vaniljestangen.
Varm blandingen op under omrøring, til cremen tykner, og lad den afkøle helt. Pisk smør og sukker luftigt og pisk cremen i. Del kagen i to halvdele og læg dem sammen med halvdelen af cremen. Gem lidt af jordbærrene og rør resten i det sidste af cremen og fordel den over kagen. Drys med jordbærtern, skær kagen ud i firkanter og server.

Se også opskriften på Chokoladecheesecake

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...