Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 11. september 2011

Stjerneskud

8 fiskefileter (rødspætte, ising el. skrubbe)
4 dildkviste
1 æg
1 dl rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør
4 skiver rugbrød
20 g smør
4 blade krølsalat
2 spsk. mayonnaise
100 g rejer
2 spsk. kaviar
4 skiver citron
4 dildkviste
Tag de 4 mindste fileter og rul dem om hver sin dildkvist. Damp rullerne i lidt vand tilsat salt i 5-7 min. Vend de sidste 4 fileter i æg og herefter i rasp tilsat salt og peber. Steg de panerede fiskefileter gyldne i smørret ved middelhøj varme i 3 min. på hver side. Smør rugbrødsskiverne med smør og læg et salatblad på. Læg en paneret og en dampet fiskefilet på hvert stykke. Kom mayonnaise på og pynt med rejer, kaviar, citron og dild og server.


Se også opskriften på gravad sild med karnevalsdressing

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...