Solopizza med spinat og skinke

En superhurtig pizza, der er klar før din pizzamand kan bringe ud...
Foto: Carina Krüger

50 g hvedemel
50 g grahamsmel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. groft salt
2 tsk. god olie
½ dl vand
1 spsk. koncentreret tomatpuré
2 tsk. vand
1 tsk. tørret oregano
1 fed hvidløg
25 g spæde spinatblade
50 g skinke i strimler
50 g revet ost
1 syltet jalapeño (chili) i skiver
Bland mel, bagepulver, salt, olie og vand og ælt det sammen til en smidig dej, som rulles ud i en halv centimeters tykkelse. Bland tomatpureen med vand, oregano og presset hvidløg og smør det ud over pizzabunden. Skyl spinaten og fordel den, skinken og jalapeñoen i skiver på pizzabunden. Drys med revet ost, bag pizzaen ved 200° i 18 min. og servér.


Se også opskriften på pizzahjerter

Kommentarer