Pandekager med kylling og courgetter


280 g kyllingebryst
1 løg
300 g courgette
1 spsk. olie
1 hakket chili
1 fed hakket hvidløg
1 dl friskbælgede ærter
1 dl cremefraiche
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 pk. færdige madpandekager (findes i supermarkedets køledisk)
75 g revet ost
Skær kyllingebrysterne i strimler, hak løget og skær courgetten i tern. Svits kylling og løg i olie i et par min. Kom courgette, chili og hvidløg ned til kyllingen og lad det simre under låg i 5 min. Tilsæt ærter, cremefraiche, salt og peber og smag fyldet til. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 200° i 15 min. Server med grøn salat.


Se også opskriften på Pandekager med spinat og bacon

Kommentarer