Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 8. september 2011

Krabberilette

Krabberiletten er god både som forret eller som frokostret og kan sagtens laves op til et par dage i forvejen
Foto: Jette Vesterager

300 g krabbekød
½ dl cremefraiche
1 spsk. finthakket forårsløg
2 tsk. sennep
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. citronsaft
50 g smeltet smør
1 spsk. tørret dild
1 tsk. rosenpeber
Bland krabbekød med cremefraiche, forårsløg, sennep, cayennepeber, citronsaft og en skefuld af smørret.
Fordel blandingen i 6 ramakiner (små ovnfaste skåle) og rør dilden i resten af smørret. Hæld dildsmørret over krabbeblandingen sammen med lidt hele rosenpeberkorn og stil dem på køl i mindst 1 time.

Server med ristet brød og citronbåde.
Se også opskriften på Tærter med svampe og blå ost

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...