Krabberilette

Krabberiletten er god både som forret eller som frokostret og kan sagtens laves op til et par dage i forvejen
Foto: Jette Vesterager

300 g krabbekød
½ dl cremefraiche
1 spsk. finthakket forårsløg
2 tsk. sennep
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. citronsaft
50 g smeltet smør
1 spsk. tørret dild
1 tsk. rosenpeber
Bland krabbekød med cremefraiche, forårsløg, sennep, cayennepeber, citronsaft og en skefuld af smørret.
Fordel blandingen i 6 ramakiner (små ovnfaste skåle) og rør dilden i resten af smørret. Hæld dildsmørret over krabbeblandingen sammen med lidt hele rosenpeberkorn og stil dem på køl i mindst 1 time.

Server med ristet brød og citronbåde.
Se også opskriften på Tærter med svampe og blå ost

Kommentarer