Kanelgifler med marcipan

Var der nogen der sagde kanelgifler...
Foto: wichmann+bendtsen Photography
                   
           
50 g gær
1 dl mælk
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
1 æg
100 g blødt smør
300 g mel
40 g blødt smør
75 g marcipan
50 g rørsukker
1 tsk. kanel
1 æg til pensling
Rør gæren ud i mælken og tilsæt sukker, salt og æg. Smuldr smørret i melet, rør mælkeblandingen i og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 45 min. Rør smør, marcipan, rørsukker og kanel sammen til en ensartet remonce. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og fordel remoncen over dejen. Rul dejen sammen og skær den ud i 3 cm stykker. Sæt stykkerne på en bageplade med bagepapir, pensl med sammenpisket æg og bag dem i ovnen ved 200° i 15 min.

Se også opskriften på Pistaciesnegle

Kommentarer

  1. Åh disse gifler ser meget skønne ud! Dem må jeg afprøve snarest muligt. Tak for tippet.
    /Ditte - www.thefoodclub.dk

    SvarSlet

Send en kommentar