Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 1. september 2011

Godmorgenbrød

75 g havregryn
280 g sigtemel
35 g klid
50 g soltørrede tranebær
65 g hakkede mandler med skal
2 tsk. natron
1 tsk. salt
4 dl tykmælk
1 dl syltede tyttebær
1 spsk. smør
3 spsk. sesam
Bland havregryn med sigtemel, klid, tranebær, mandler, natron og salt. Tilsæt tykmælk og tyttebær, og rør dejen godt igennem. Smør en 1½l brødform med smørret, og drys bund og sider med sesam. Hæld dejen i formen og drys resten af sesamfrøene over. Bag brødet ved 200° nederst i ovnen i ca. 1 time, og lad det køle ad under et viskestykke.

Se også opskriften på fyldte
nøddeboller

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...