Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 10. september 2011

Glaserede æbler


4 røde, søde æbler (f.eks. ingridmarie el. aroma)
250 g sukker
Saft og skal af ½ appelsin
50 g kokosmel
4 ispinde eller grillspid
Vask æblerne, tør dem godt og sæt dem på en pind eller et spid. Riv skallen af appelsinen på den fine side af rivejernet. Bland sukkeret med saften fra appelsinen og smelt det til karamel i en lille gryde. Tilsæt appelsinskallen til karamellen og hæld kokos op i en tallerken. Dyp æblerne i karamellen og rul dem i kokos. Stil æblerne på et stykke bagepapir og lad dem afkøle helt.

Se også opskriften på blå popcorn

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...