½ l yoghurt naturel
1 lille ds. kokosmælk
70 g kokosmel
90 g havregryn
2 spsk. solsikkekerner
1 tsk. vaniljesukker
200 g frisk frugt i tern (f.eks. æble, mango, melon el. bær)
Ahornsirup
Pisk yoghurt og kokosmælk sammen. Bland kokosmel, havregryn, solsikkekerner og vanilje og vend det i yoghurten. Dæk yoghurten til og lad den trække på køl natten over. Drys yoghurten med den friske frugt og server med sirup.
Se også opskriften på hjemmelavet musli
1 lille ds. kokosmælk
70 g kokosmel
90 g havregryn
2 spsk. solsikkekerner
1 tsk. vaniljesukker
200 g frisk frugt i tern (f.eks. æble, mango, melon el. bær)
Ahornsirup
Pisk yoghurt og kokosmælk sammen. Bland kokosmel, havregryn, solsikkekerner og vanilje og vend det i yoghurten. Dæk yoghurten til og lad den trække på køl natten over. Drys yoghurten med den friske frugt og server med sirup.
Se også opskriften på hjemmelavet musli
Kommentarer
Send en kommentar