Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 5. september 2011

Et M for Mathias

Da min nevø blev 10 år havde jeg lovet, at lave en kage specielt til ham. Han var lidt i tvivl om hvordan han syntes den skulle se ud og var meget beskeden i sine ønsker. Det skulle bare være en kage måske lidt med noget graffiti look. Når jeg spurgte lidt mere ind til det, mente han også det  kunne være sejt hvis kagen var formet som et stort M (han hedder Mathias) og så måske noget med nogle flammer – altså sådan nogle seje nogen…

Det satte bestemt en masse ideer i gang, for der er jo rigtig mange måder kagen kunne laves på. Da jeg ikke har bogstavformet kageforme, besluttede jeg at lave en firkantet kage og skærer den til som et stort M efter den var lagt sammen med fyldet. Flammerne var det næste der skulle tages stilling til og de kunne naturligvis laves i sugarpaste i forskellig gul-røde nuancer, men det bliver hurtigt meget sugarpaste, hvilket efter min mening ikke gør noget godt  for  smagsindtrykket. Så jeg besluttede mig for at kaste mig ud i af duste flammerne på den overtrukket kage med pulverfarve.    
Min søde mand blev sat på opgaven at finde og printe et billede af ”nogle flotte flammer”, flammernes omrids blev derefter tegnet op på et stykke stift gennemsigtigt plastik og skåret ud med en skalpel. Den nylavede skabelon blev med rystende hænder lagt på kagen og så var det ellers bare at kaste sig ud i det. Resultatet, ja både jeg og min nevø var ganske tilfredse. 
  

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...