Perfekte til det helt store teselskab, til kaffen eller som dessert
50 g blødt smør
2 spsk. sukker
50 g mandler
100 g mel
1 spsk. cremefraiche 18%
50 g cremefraiche 18%
1 dl piskefløde
1 spsk. flormelis
½ stang vanilje
200 g jordbær
Rør smør og sukker sammen og pisk, til det er helt hvidt. Hak mandlerne med skal helt fint og bland dem i sammen med melet. Saml dejen med den ene spsk. cremefraiche og stil den på køl i mindst en time. Rul dejen ud i 3 mm tykkelse og stik den ud i 18 cirkler på 6 cm. Læg cirklerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 180° i 4-5 min. Pisk de 50 g cremefraiche, fløde, flormelis og kornene fra vaniljestangen til en blød creme. Hak halvdelen af jordbærrene fint og vend dem i cremen. Læg de afkølede kager sammen med cremen tre og tre som små lagkager, pynt med resten af jordbærrene og server. Se også opskriften på kokospandekager med pærer
Kommentarer
Send en kommentar