Smagen af sommer...

800 g spareribs
1 spsk. sennep
1 spsk. brun farin
2 spsk. tomatpure
2 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl appelsinsaft
300 g hvidkål
4 gulerødder
1 forårsløg
1½ dl syrnet fløde
2 tsk. sukker
2 spsk. hvidvins­­­­eddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Tilbehør;
Persille­ristede kartofler
Rør sennep, farin, tomatpuré, paprika, salt, peber og appelsinsaft sammen og lad spareribsene marinere deri i mindst 1 time. Riv hvidkål og gulerødder og snit forårsløget fint. Rør fløde, eddike, sukker, salt og peber sammen til en dressing og vend grønsagerne i.
Grill spareribsene ved jævn varme i 15 min. på hver side og servér med persilleristede kartofler.


Se også opskriften på nem kalkunlasagne

Kommentarer