Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 30. august 2011

Smagen af sommer...

800 g spareribs
1 spsk. sennep
1 spsk. brun farin
2 spsk. tomatpure
2 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl appelsinsaft
300 g hvidkål
4 gulerødder
1 forårsløg
1½ dl syrnet fløde
2 tsk. sukker
2 spsk. hvidvins­­­­eddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Tilbehør;
Persille­ristede kartofler
Rør sennep, farin, tomatpuré, paprika, salt, peber og appelsinsaft sammen og lad spareribsene marinere deri i mindst 1 time. Riv hvidkål og gulerødder og snit forårsløget fint. Rør fløde, eddike, sukker, salt og peber sammen til en dressing og vend grønsagerne i.
Grill spareribsene ved jævn varme i 15 min. på hver side og servér med persilleristede kartofler.


Se også opskriften på nem kalkunlasagne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...