Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 16. august 2011

Moccakarameller

Man behøver ikke være stor kaffefan for at blive forfalden til disse lækre karameller               
2 dl piskefløde
1 dl sirup
160 g sukker
1 tsk. vaniljeessens
40 g smør
2 tsk. frysetørret kaffe
100 g mørk chokolade
1 spsk. kandiserede violer
Spiseligt guldstøv

Kom piskefløde, sirup, sukker, vaniljeessens, smør og kaffe i en tykbundet gryde og bring det i kog ved svag varme. Lad blandingen småkoge i 35 min., til blandingen når en temperatur på 122°, rør indimellem.
Hæld den varme karamel i et fad foret med bagepapir og lad den afkøle helt. Smelt chokoladen over vandbad og skær karamelmassen i små, aflange tern. Dyp halvdelen af karamellerne i chokoladen, drys med violer eller guldstøv og lad dem størkne.
Pak resten af karamellerne ind i cellofan eller server dem, som de er.


Se også opskriften på kokosmakroner med tobleronecreme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...