Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 28. august 2011

Lilla giraffer og lyserøde bamser

Igår blev lille Ida dåbt og jeg kunne desværre ikke være med, da jeg brugte dagen på at lave spændende mad på MAD Foodcamp, men min kage fik lov til at deltage. Jeg havde fået stort set frie hænder til både smag, udseende og farver, så det var ren leg, at gå igang med kagen.
Farverne var det første der kom på plads, de skulle naturligvis være meget piget og hvad siger mere lillepige end lyserød og  lilla? Dog havde jeg sat mig for, at det ikke skulle ende med en sand candyfloss kage, så lyserød og lilla måtte ikke være for dominerende. De små bamser og giraffer giver kagen et meget rent/spædt udtryk og en en super enkel og fin dekoration. De små håndrullede roser har jeg ikke lavet før, men jeg har set dem på en venindes kage og har længe haft lyst til at bruge dem, fordi de er super fine i al deres enkelhed. Selve kage bestod af pistacienøddebunde lagt sammen  med en jordbærmousse og smurt op med en citronsmørcreme.

3 kommentarer:

 1. Den er fin :-)
  Hvad er det for en citronsmørcreme, du har smurt op med?

  SvarSlet
 2. tak!
  Citronsmørcremen er helt enkel 200 g smør, 250 g flormelis og saften af 1 citron... :O)

  SvarSlet
 3. Ja, den er godt nok nem. Tak.
  Må se, om ikke jeg kan bruge den til at smøre op med en dag :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...