Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 18. august 2011

Koteletter med rødløgskompot

4 nakkekoteletter
Salt og peber
3 store rødløg
1 dl sød solbærsaft
½ dl vand
2 spsk. balsamico
750 g små, kogte kartofler
25 g smør
1 bdt. persille
Tilbehør;
Flutes og grøn salat

Krydr koteletterne med salt og peber og skær rødløgene i tynde skiver.
Kog løgene op med solbærsaft, vand og balsamico og lad dem småkoge i 20 min., til væden næsten er dampet væk. Brun koteletterne på begge sider og kom dem i et ovnfast fad med løgene over. Stil fadet i ovnen ved 200° i 15 min. og rist kartoflerne i smørret ved middelhøj varme i 10 min. Hak persillen, drys den over kartoflerne og giv dem yderligere et par min. Server koteletterne sammen med kartoflerne, flutes og en grøn salat.


Se også opskriften på Cidermarineret flanksteak


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...