Koteletter med rødløgskompot

4 nakkekoteletter
Salt og peber
3 store rødløg
1 dl sød solbærsaft
½ dl vand
2 spsk. balsamico
750 g små, kogte kartofler
25 g smør
1 bdt. persille
Tilbehør;
Flutes og grøn salat

Krydr koteletterne med salt og peber og skær rødløgene i tynde skiver.
Kog løgene op med solbærsaft, vand og balsamico og lad dem småkoge i 20 min., til væden næsten er dampet væk. Brun koteletterne på begge sider og kom dem i et ovnfast fad med løgene over. Stil fadet i ovnen ved 200° i 15 min. og rist kartoflerne i smørret ved middelhøj varme i 10 min. Hak persillen, drys den over kartoflerne og giv dem yderligere et par min. Server koteletterne sammen med kartoflerne, flutes og en grøn salat.


Se også opskriften på Cidermarineret flanksteak


Kommentarer