4 nakkekoteletter
Salt og peber
3 store rødløg
1 dl sød solbærsaft
½ dl vand
2 spsk. balsamico 750 g små, kogte kartofler
25 g smør
1 bdt. persille
Tilbehør; Flutes og grøn salat
Krydr koteletterne med salt og peber og skær rødløgene i tynde skiver.
Kog løgene op med solbærsaft, vand og balsamico og lad dem småkoge i 20 min., til væden næsten er dampet væk. Brun koteletterne på begge sider og kom dem i et ovnfast fad med løgene over. Stil fadet i ovnen ved 200° i 15 min. og rist kartoflerne i smørret ved middelhøj varme i 10 min. Hak persillen, drys den over kartoflerne og giv dem yderligere et par min. Server koteletterne sammen med kartoflerne, flutes og en grøn salat.
Se også opskriften på Cidermarineret flanksteak
Salt og peber
3 store rødløg
1 dl sød solbærsaft
½ dl vand
2 spsk. balsamico 750 g små, kogte kartofler
25 g smør
1 bdt. persille
Tilbehør; Flutes og grøn salat
Krydr koteletterne med salt og peber og skær rødløgene i tynde skiver.
Kog løgene op med solbærsaft, vand og balsamico og lad dem småkoge i 20 min., til væden næsten er dampet væk. Brun koteletterne på begge sider og kom dem i et ovnfast fad med løgene over. Stil fadet i ovnen ved 200° i 15 min. og rist kartoflerne i smørret ved middelhøj varme i 10 min. Hak persillen, drys den over kartoflerne og giv dem yderligere et par min. Server koteletterne sammen med kartoflerne, flutes og en grøn salat.
Se også opskriften på Cidermarineret flanksteak
Kommentarer
Send en kommentar