Kartoffeltortilla med rosmarin

En lidt anderledes måde at lave kartofler på, men kombinationen med rosmarin og sorte oliven giver kartoffeltortillaen en delikat smag

100 g kartofler
1 skalotteløg
½ tsk. salt
1 kvist frisk rosmarin
1 spsk. smør
4 sorte oliven
30 g revet ost
1 fuldkornstortilla
Skræl kartofler og løg og skær dem i tynde skiver på en mandolin eller et rivejern. Bland løg, kartofler, salt og hakket rosmarin og smelt smørret på en pande. Kom kartoffelblandingen på panden og lad dem sautere ved svag varme i 10 min. Hak de sorte oliven og drys dem over kartoflerne sammen med halvdelen af osten. Læg tortillaen over, vend kartoffeltortillaen, så tortillaen kommer nederst og drys med resten af osten. Lad tortillaen bage til osten begynder at smelte, rul den sammen og server.

Se også opskriften på wraps med thai kylling

Kommentarer