Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 8. august 2011

Chili-hotsauce


300 g gulerødder
1 løg
3 fed hvidløg
2 dl limesaft
1 dl vand
12 blandede chili (f.eks. habanero, jalapeños, spansk chili el. snackpeber.)
2 tsk. salt
Skræl og riv gulerødderne og hak løg og hvidløg. Bland gulerødder, løg og hvidløg med limesaft og vand og lad blandingen småkoge i 10 min. under låg. Vask chilierne, skær dem i mindre stykker og lad dem koge med sammen med saltet i yderligere 10 min. Blend chilisovsen, til den er helt glat, og fyld den på skoldede flasker.

Se også opskriften på syltede chili

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...