Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 17. juli 2011

Svampebob firkant kage

I går holdt vi børnefødselsdag for lille Carl og haven (tak til vejrguderne) var fuld af kåde og legesyge børn med krudt i numsen. Der var inviteret til  boller og han varm chokolade med flødeskum og naturligvis en lille  fødselsdagskage. Det betyder at fantasien endnu engang fik lov til at vandre frit, da Carl endnu ikke har en holdning til hvordan kagen skal se ud – han er lykkelig bare det er kage ;O). Det skulle naturligvis være noget nyt og også en kage, børnene syntes er sjov og som de vil kunne genkende,  valget faldt på Svampebob firkant. Jeg fandt et billede af Svampebob og et sjovt ansigtsudtryk og så var det ellers bare med at komme i gang og behøver jeg at nævne at begejstringen var stort?


Kage bestod af lyse sukkerbrødsbunde, lagt sammen med en kirsebærmousse (med kirsebær fra naboens imponerende kirsebærtræ) og smurt op med en kakaosmørcreme. Sukkerbundene og kakaosmørcremen kan findes andetsteds her på bloggen og kirsebærcremen bestod af;

500 g kirsebær
120 g rørsukker
1 tsk. mandelessens
7 bl. husblas
5 dl piskefløde
kirsebærrene udstenes og blendes med sukker og mandelessens. Udblød husblassen i koldt vand , smelt den og pisk den i kirsebærpureen. Pisk fløden til skum og vend den i. Kom moussen mellem bundene og sæt kagen på køl i mindst et par timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...