Sommerlagkage med kirsebær

Hvis du har for mange kirsebær kan denne kage varmt anbefales...
 
250 g blødt smør
250 g sukker
4 æg
2 tsk. vaniljesukker
250 g mel
2 tsk. bagepulver
1 usprøjtet citron
2 dl piskefløde
200 g kirsebær
60 g flormelis
100 g flødeost
180 g cremefraiche 38%
Sukkerkrymmel

Rør smør og sukker luftigt og pisk æggene i et ad gangen.
Bland vanilje, mel, bagepulver og revet skal fra citronen og vend det i til en glat dej. Hæld dejen i en smurt 20 cm springform og bag den ved 180° i 40 min. og lad den køle.
Pisk fløden til skum, udstik og hak 100 g kirsebær og vend dem i.
Flæk kagen i tre lag og læg den sammen med kirsebærskummet. Blend resten af kirsebærrene med flormelis og flødeost, vend cremefraichen i og fordel det over kagens sider og top. Drys med sukkerkrymmel og server.
Se også opskriften på chokoladecheesecake

Kommentarer