Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 28. juli 2011

Risotto med asparges og bacon


150 g bacon
2 spsk. olivenolie
1 hakket skalotteløg
100 g risotto ris
½ dl hvidvin
4 dl hønsebouillon
1 bdt. grønne asparges
50 g revet parmesan
Salt og peber
2 spsk. hakket persille 
Skær bacon i små tern og svits dem let i olien. Tilsæt løg og ris og lad dem svitse med uden de tager farve. Tilsæt hvidvin og lad risen opsuge væden. Skær aspargesene i mindre stykker og tilsæt bouillonen 1 dl ad gangen. Tilsæt aspargesene sammen med den sidste dl bouillon og lad risottoen småsimre til konsistensen er som en lind grød. Vend parmesanen i, smag til med salt og peber og server risottoen drysset med revet parmesan sammen med et godt stykke brød.
se også opskriften på risotto med blandende svampe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...