Persillegratinerede muslinger

Jeg elsker muslinger både au naturel, i supper og salater og ikke mindst gratineret som lille snack eller let forret

500 g blåmuslinger
2 dl vand
1 løg
2 laurbærblade
3 hele peberkorn
1 bdt. persille
½ tsk. salt
1 fed hvidløg
30 g parmesan
2 skiver sandwichbrød
2 spsk. rapsolie

Skrub muslingerne, fjern skægget og kasser dem, der ikke lukker, når man banker på dem.
Kog vandet op med løg, laurbærblade og peberkorn, tilsæt muslingerne og lad dem koge under låg i 5 min. Fjern muslingernes øverste skal samt de muslinger, der ikke har åbnet sig, og læg de resterende i en bradepande.
Hak persille, salt, hvidløg, parmesan, brød og olie i en foodprocesser og fordel blandingen over muslingerne.
Gratiner muslingerne under ovnens grill i 5 min., til de er gyldne, og server.
Prøv også en muslingerisotte, opskriften finder du her

Kommentarer