Gå videre til hovedindholdet
En lækker sommerdessert med friske hindbær og lime
150 g hindbær
2 spsk. rørsukker
1 spsk. limesaft
3 bl. husblas
1 st. vanilje
5 dl piskefløde
100 g sukker
1 tsk. revet, usprøjtet limeskal
6 hindbær til pynt
Strimler af limeskal
Kom hindbær, rørsukker og limesaft i en gryde, giv det et opkog og lad det køle af. Stil husblassen i blød i koldt vand, flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom fløde, sukker, limeskal, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde og giv det et opkog. Tag vaniljestangen op og rør husblassen ud i flødeblandingen. Fordel hindbærblandingen i 4 portionsglas og kom forsigtigt flødecremen over og stil dem på køl i mindst 3 timer. Pynt portionsglassene med hindbær og limestrimler.
se også opskriften på regnbueis
Kommentarer
Send en kommentar