Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 6. juli 2011

Jordbær-limemousse

250 gram jordbær
150 gram sukker
1 lime
6 bl. husblas
5 dl piskefløde
Sæt husblasen i blød i koldt vand og blend bær og sukker sammen med limeskal og -saft. Pisk fløden til skum og smelt husblasen. Pisk husblasen i de blendede bær og vend flødeskummet i.

3 kommentarer:

  1. Hej Kristina
    Super side du har og tak for at du vil dele dine tips erfaringer og opskrifter, med os kagenørder :-)
    Vil lige høre hvor meget kage der bliver til i denne opskrift-
    Jordbær-limemousse?
    Helene

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Helene,
      tak for de pæne ord ;O)
      portionen her er nok til, to lag fyld i en 28 cm lagkage.
      mvh
      Kristina

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...