Jordbær-limemousse

250 gram jordbær
150 gram sukker
1 lime
6 bl. husblas
5 dl piskefløde
Sæt husblasen i blød i koldt vand og blend bær og sukker sammen med limeskal og -saft. Pisk fløden til skum og smelt husblasen. Pisk husblasen i de blendede bær og vend flødeskummet i.

Kommentarer

  1. Hej Kristina
    Super side du har og tak for at du vil dele dine tips erfaringer og opskrifter, med os kagenørder :-)
    Vil lige høre hvor meget kage der bliver til i denne opskrift-
    Jordbær-limemousse?
    Helene

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Helene,
      tak for de pæne ord ;O)
      portionen her er nok til, to lag fyld i en 28 cm lagkage.
      mvh
      Kristina

      Slet
  2. Skal bærene ikke koges? 🙂

    SvarSlet

Send en kommentar