Gulerodssuppe med krydrede quesadillas

En skøn, krydret suppe med lækkert, sprødt tilbehør. Her er retten der egner sig perfekt når grillen skal have en pause eller til en aften med sommerregn.            

300 g gulerødder
1 rød peberfrugt
1 løg
1 rød chili
4 dl hønsebouillon
60 g revet cheddar
1 finthakket chili
1 finthakket skalotteløg
2 fuldkornstortillaer
1 dl fløde 9%
Salt og peber
Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og peberfrugten i tern. Pil løget og hak det groft og chilien fint. Kog det hele mørt i bouillon, ca. 15 min. Bland cheddarosten med den anden finthakkede chili og skalotteløg og fordel den over den ene tortilla. Læg den anden tortilla over og bag tortillaen på begge sider på en tør pande ved jævn varme, til osten er smeltet. Hæld fløden ned til grønsagerne, blend suppen og smag til med salt og peber. Server suppen med den lune quesadilla skåret i trekanter.

Se også opskriften på Kyllingepirog her

Kommentarer