Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 7. juli 2011

Citrontærte uden ovn

200 g smør
250 g Bastognekager
4 æggeblommer
100 g sukker
1 spsk. revet skal af usprøjtet citron
¾ dl citronsaft
75 g smør
2 dl cremefraiche 38%

Smelt smørret, knus kagerne og bland det sammen. Pres blandingen godt sammen som bund i et tærtefad og stil fadet i fryseren natten over. Pisk æggeblommer, sukker, citronskal og -saft sammen i en gryde og varm langsomt op under konstant omrøring. Lad blandingen småkoge i 20 min. under omrøring, til den tykner, og tag den af varmen. Skær smørret ud i mindre tern, rør dem i en ad gangen og stil cremen på køl natten over. Pisk cremefraichen tyk og vend forsigtigt citroncremen i. Kom blandingen over tærte­bunden, pynt med høvlet citronskal og stil den på køl, til den skal serveres.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...