Hak pistacienødderne. Smelt smørret i en gryde og tag den af varmen. Bræk den
mørke chokolade i mindre stykker og rør dem i smørret, til de er smeltet. Rør
flormelis, pistacienødder og 1 æggeblomme i den lune chokoladeblanding. Smelt
smørret i en gryde, bræk den lyse chokolade i mindre stykker og rør dem i
smørret, til de er smeltet. Rør flormelis og 1 æggeblomme i den lune
chokoladeblanding. Beklæd en aflang brødform ca. 1 liter med plastfilm. Hæld
et tyndet lag mørk chokolademasse i bunden og et lag kiks henover og derefter
et lag lys chokolademasse- forsæt til der er i alt 4 lag kiks. Slut af med
et lag chokolade. Stil kiksekagen tildækket i køleskabet til næste dag. Smelt
den hvide chokolade og pynt kiksekage med chokoladen og hakket pistacienødder.
Kommentarer
Send en kommentar