Gå videre til hovedindholdet
Påske-sildesalat med vagtelæg
For et par år siden lavede jeg denne skønne påskesalat og den skal helt klart på påskebpordet igen i år, for den er både nem og smager fantastisk.
- 2 røgede sild
- 8 vagtelæg
- 1 salathoved
- ½ bdt. radiser
- 1 bdt. klippet purløg
- 1 hakket rødløg
- 1 spsk. dijonsennep
- 2 tsk. æbleeddike
- ½ tsk. salt
- 1 knsp. peber
- 2 spsk. koldpresset rapsolie
Rens sildene for skind og ben og del kødet i mindre stykker. Kog vagtelæggene i 3 min. og lad dem afkøle i koldt vand. Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Bland salaten med radiser i skiver, purløg og rødløg. Rør sennep, eddike, salt og peber sammen og pisk olien i lidt ad gangen, til dressingen tykner, og smag den til. Vend dressingen i salaten, pil æggene og halvér dem på langs. Anret salaten på et fad med sildestykker og vagtelæg henover. Servér med groft brød.
Foto Carina Krüger
Kommentarer
Send en kommentar