Mexi-kyllingeburger

Foto: Carina Krüger

(4 stk.)
600 g hakket kyllingekød
50 g revet cheddar
1-2 spsk. syltede
jalapenos
Salt og peber
1 spsk. olie
2 modne avocadoer
2 tsk. friskpresset
limesaft
1 fed presset hvidløg
½ tsk. groft salt
1 knsp. peber
2 tomater
½ agurk
½ rødløg
50 g salatblade
4 spsk. ketchup
4 burgerboller (Se opskrift)

Bland kødet med revet ost og finthakkede jalapenos og form det til 4 bøffer. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab avocadokødet ud med en ske og mos det godt sammen med lime-saften. Tilsæt hvidløg, salt og peber og smag cremen til. Steg bøfferne i olien ved jævn varme 3 min. på hver side. Skær tomat, agurk og rødløg i skiver og snit salaten fint. Flæk de lune burgerboller og læg dem sammen med ketchup, salat, bøffer, tomat, agurk, rødløg og gaucamole og servér.

Kommentarer